Post Top Ad

Thursday, March 23, 2017

អាហារ​៥ ប្រភេទ​ជួយ​បង្កើន​បរិមាណ​ទឹកដោះ​សម្រាប់​ស្រ្តី​កំពុង​បំបៅកូន

អ្នក​ម្តាយ​គ្រប់​រូប​ដែល​កំពុង​ស្ថិត​ក្នុង​ដំណាក់កាល​បំបៅ​ដោះកូន គួរ​តែ​មាន​ការ​ប្រុង​ប្រយ័ត្ន​ខ្ពស់ ចំពោះ​អាហារ​ដែល​ត្រូវ​បរិភោគ​ប្រចាំ​ថ្ងៃ ព្រោះ​វា​អាច​ជះ​ឥទ្ធិពល​ដល់​បរិមាណ​ទឹក​ដោះ​ក្នុង​ការ​បំបៅ​កូន។
ខាង​ក្រោម​​នេះ​ជា​អាហារ​ទាំង​៥​ប្រភេទ​ដែល​បង្កើន​បរិមាណ​ទឹកដោះ​របស់​អ្នក​ម្តាយ៖
១. គ្រឿង​សមុទ្រ៖ គ្រឿង​សមុទ្រ​សម្បូរ​ដោយ​ជាតិ Omega-3 ។


២. ទឹក​ផ្លែ​ការ៉ុត៖ សម្បូរ​វីតាមីន A ។

៣. គ្រាប់​អាល់​ម៉ុង៖ សម្បូរ​ដោយ​វីតាមីន E និង​កាល់ស្យូម ។

៤. ដំឡូង​ជ្វា៖ សម្បូរ​ដោយ​ជាតិ​ប៉ូតាស្យូម វីតាមីនC,B និង ម៉ាញេស្យូម ។ វា​ធ្វើ​ឱ្យ​អ្នក​ម្តាយ​មិន​មាន​ភាព​អស់​កម្លាំង។

៥. ទឹកដោះគោ៖ គួរ​តែ​បរិភោគ​យ៉ាង​ហោច​ណាស់ ២ ទៅ ៣ កែវ​ក្នុង​មួយ​ថ្ងៃ ។

ប្រភព៖ Fustany